Rust

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Plaatsen > Rust

Rust ligt vlakbij Freiburg in het Zwarte Woud.

Europa Park

Was u al eens in het Europa Park in Rust? Nee? Dan moet u er eens heel snel naartoe gaan! Het Europa Park in het Badense Rust, tussen Freiburg im Breisgau en Offenburg, is het grootste attractiepark in het Duitstalige gebied en een van de weinigen die in de winter open zijn. Europa-park is niet alleen het grootste attractiepark van Duitsland. Het Europa-park ligt in de mooie omgeving van het Zwarte Woud. Europa-Park is opgesplitst in maar liefst 13 themagebieden, waarin verschillende Europese landen centraal staan. Met meer dan honderd attracties en shows vindt iedereen er zeker iets van zijn of haar gading.

Liefhebbers van achtbanen komen in Europa-park aan hun trekken met de Silver Star (de hoogste achtbaan van Europa), de Poseidon (een water-achtbaan) en de Euro-Mir en Euro-Sat. Sinds april 2009 is er een nieuwe achtbaan waar u in 2,5 seconden van nul naar 100 kilometer per uur gaat en zo begint u aan de 1,2 kilometer lange en 40 meter hoge achtbaan.
Europa-Park staat ook bekend om haar vele entertainment-acts; in de theaters maar ook in de buitenlucht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *