Center Parcs

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Thema’s > Center Parcs

Park Hochsauerland
Park Hochsauerland ligt middenin het “Land van de 1000 bergen” waar u perfect kunt mountainbiken of wandelen. In de sauna van de Aqua Mundo kunt u vervolgens heerlijk bijkomen. Wie op zoek is naar nog meer actie, kan zich uitleven in de nieuwe Water Playhouse of naar beneden suizen op de buitenglijbaan Glide ‘n slide. En voor wie met een grote groep op vakantie gaat, zijn er 12-persoons Premium en VIP cottages echt een aanrader.

Bispinger Heide
Tijdens een vakantie in Bispinger Heide geniet u van optimale luxe. Een bezoek aan het Health & Beauty Center, de Aqua Sana, geeft u weer volop nieuwe energie. Hier vindt u een sauna, oosterse Hammam en een Egyptisch zoutbad. Of neem een duik in de Aqua Mundo met Drakenrots en groene lagunes. Op de 18-holes golfbaan oefent u uw golfswing. Bispinger Heide ligt op ca. 441 km van Utrecht.

Park Bostalsee
Vlakbij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg aan de Bostalsee wordt hard gewerkt aan de aanleg van het nieuwste vakantiepark van Center Parcs, onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. In juli 2013 opent Center Parcs, sinds 40 jaar marktleider op het gebied van vakanties dichtbij huis, met Park Bostalsee haar 21ste vakantiepark.

Een unieke locatie vlakbij het drielandenpunt
Park Bostalsee wordt aangelegd in de driehoek tussen Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en is het 21ste park dat aan de reeds uitgebreide Center Parcs portfolio met vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland wordt toegevoegd. Er worden 500 luxe cottages op 90 hectare in een glooiend heuvellandschap aan de Bostalsee, één van Duitslands grootste meren, in het natuurpark Saar-Hunsrück gebouwd. Vanaf de nabijgelegen snelwegen A1 en A62 is Park Bostalsee eenvoudig te bereiken: vanaf Utrecht is het 400 km rijden.

3 redenen om voor Park Bostalsee te kiezen

  1. De Bostalsee, het groene hart van Saarland. Een hoogtepunt voor alle waterliefhebbers is de Bostalsee met een directe toegang voor Center Parcs gasten. Zonnebaden op één van de stranden van het meer, wandelen in de omringende natuur, zwemmen, fietsen langs de oevers – er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er legio wateractiviteiten waaronder windsurfen, zeilen, duiken, waterfietsen, varen en vissen.
  2. Een streek boordevol cultuur en avontuur. In de omgeving kan men o.a. paardrijden, rodelen in Petersberg, het natuurwildpark Freisen bezoeken of hindernissen op 12 meter hoogte overwinnen op het parcours in St. Wendel. Een dagtrip naar Trier, de oudste stad van Duitsland, behoort ook tot de opties.
  3. Het unieke Center Parcs concept dat méér biedt. Bovendien zijn alle bekende eigenschappen aanwezig die uniek en inherent zijn aan Center Parcs: een Aqua Mundo van 1.200 vierkante meter – een subtropisch waterparadijs met glijbanen, golfslagbad en indoor waterspeeltuin – en de Market Dome met een supermarkt en restaurants. Het activiteitenaanbod voor jong en oud is zeer uitgebreid met speeltuinen, een kinderboerderij, een bowlingbaan, fietsverhuur en midgetgolf (indoor en outdoor).

Nieuwe cottages voorzien van alle comfort
De cottages zijn gebouwd op vlakke plateaus op de glooiende oever, grotendeels in zuidelijke richting met panoramische uitzichten over het meer en het omringende landschap. Ze zijn op harmonieuze wijze in de natuur geïntegreerd, geheel in lijn met de filosofie van Center Parcs. Er zijn drie categorieën cottages, variërend van 52 tot 146 m2 aan leefruimte: Comfort cottages voor vier, zes of acht personen, Premium cottages voor twee, vier, zes of acht personen en VIP cottages voor twee, vier, zes, maar ook tien personen – voor grote families en groepen. Alle huisjes zijn volledig in hout en warme kleuren gemeubileerd. De Premium cottages beschikken over een openhaard en de VIP cottages bevatten een privésauna en een outdoor openhaard met geïntegreerde grill.

Bron: Diverse Persberichten CenterParcs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *