Meppen

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

PLaatsen > Meppen

Meppen is een gemeente in Neder-Saksen (Niedersachsen) net over de grens bij Emmen (± 35 km) en woonkern aan de Eems in het noorden van Duitsland. Meppen is een mooie plaats met veel natuur. IN de omgeving kunt u heerlijk fietsen.

Funpark Meppen
Op een 60 hectare groot terrein van een voormalige – pas dertig jaar oude – gasfabriek wordt een park voor liefhebbers van water-, auto- en motorsport gebouwd. De afgedankte energiecentrale is omgebouwd tot Funpark Meppen. De kantoorgebouwen worden omgebouwd tot honderden hotelkamers, restaurants en een Kneipenstrasse (Kroegenstraat). Het terrein rond de centrale is ingericht met een racecircuit, een baan voor dragsters, een vierwiel-safariterrein, een in- en outdoor kartbaan en nog een hele reeks andere race-attracties. Er kan gescheurd worden op een racebaan, je laten afschieten aan een elastiek, abseilen of jetskiën. In het reusachtige ketelhuis is een indoorkermis opgesteld. Het hart van het pretpark is de 132 meter hoge koeltoren, die onder meer gebruikt wordt als klimmuur en een bungeejumpattractie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *