Bottrop-Kirchhellen

In verband met het Corona virus adviseren wij u het laatste reisadvies van het Ministerie te lezen op Reisadvies Nederland Wereldwijd

Plaatsen > Bottrop-Kirchhellen

Kirchhellen is de meest noordelijke district van Bottrop. Kirchhellen heeft ongeveer 20.000 inwoners.

Sinds 2005 wordt jaarlijks het Jeugd Festival NuRock gehouden op het klooster.

Movie Park Germany
Het familiepark richt zich op de wereld van film en entertainment, biedt in totaal meer dan 50 attracties voor groot en klein, waaronder een stuntshow, uitdagende achtbanen en evenementen.

In het Looney Tunes land kunt u op bezoek bij Batman, Tweety, Silvester en Bugs Bunny. In de kolossale achtbaan ‘Tom and Jerrys Mouse in the House’ beleeft u een wilde kat-en-muis-achtervolging.

Movie Park Germany opende in 2008 het 30.000 vierkante meter grote Nickland in Movie Park Germany. Dit themagebied is in samenwerking met de kinderzender Nick ontstaan. In Nickland zijn 16 attracties ondergebracht. Tot de nieuwe attracties behoren o.a. de 30 meter hoge  “Splat-O-Sphere”, een carrousel waarbij u de vliegbaan per joystick zelf kunt beïnvloeden, de prachtig uitgeruste waterbaan “Dora’s Big River Adventure” en de wereldwijd unieke “Avatar Air Glider” waarin u liggend door de lucht zweeft. Verder biedt het nieuwe themagebied vijf rondom de cartoonhelden van de zender gethematiseerde carrousels voor kleine kinderen. SpongeBob, Patrick, Dora en de Backyardigans vindt u hier terug. Tevens zijn er twee achtbanen in het gebied opgenomen.

MOVIE PARK GERMANY, Warner Allee 1, BOTTROP-KIRCHHELLEN, Tel: (49) 2045 899 0, Fax: (49) 2045 852 62.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *